Input your search keywords and press Enter.

Predstava I STABLO JE BILO SRETNO i radionice za djecu

Art radionica Lazareti pokreće novi program namijenjen djeci i roditeljima. Program će se sastojati će od radionica (crtanje, modeliranje, slikanje, ples i sl.), igraonica, te filmskih, scenskih i glazbenih programa koji će se svakog tjedna, subotom poslijepodne, održavati u Lazaretima, a po potrebi i zainteresiranosti i drugim danima.
Program započinjemo 29. siječnja 2011. godine gostovanjem zagrebačke skupine Artistika s pred…stavom «I stablo je bilo sretno…».
Artistika će 29. i 30. siječnja održati klaunovsku i žonglersku radionicu za djecu, kao prigodan uvod u maškarate koje su pred nama. Radionice će se održati u subotu i nedjelju od 11 do 13 h.

subota, 29.1.2011. u 16:30 sati / Art radionica Lazareti
«I stablo je bilo sretno…»
režija: Marin Nekić
uloge: Dejan Fajfer, Marin Nekić i Ines Tričković

«I stablo je bilo sretno…» dirljiva je predstava za djecu i odrasle bazirana na knjizi Shel Silversteina. Ova priča kroz univerzalnu poruku ljubavi, zahvalnosti, uzimanja i davanja te prolaznosti vremena, poučava velike i male kako je u prirodi sve povezano i kako istinske vrijednosti pronalazimo u naizgled malim stvarima.
Glavni protagonisti priče su dječak i stablo, kroz čije prijateljstvo vidimo neizmjernu i bezuvjetnu ljubav prirode naspram covjeka. Pratimo njihovu priču i odnos dječaka prema stablu od njegovog ranog djetinstva pa sve do same starosti.Ovo jedinstveno vizualno, glazbeno i edukativno djelo, svojom ljepotom i snažnom porukom gledateljima ostaje dugo u sjećanju i još duže u srcu.
Za sve informacije o grupi Artistika predlažemo da pogledate web site www.artistika.hr.
Informacije o programima Art radionice Lazareti možete dobiti na telefon 020 324 633 i ma web stranicama www.arl.hr
Ulaznice za predstavu 30 kn, radionice su besplatne.
Ukoliko imate prijedloge i želite aktivnije sudjelovati u ovom programu, javite nam se.

ARL