Input your search keywords and press Enter.

Pod motom: “Zajedno za bolji i sretniji svijet naše djece!” – uz Dječji tjedan su Eko-Omblići, djeca Mokošice zajedno sa volonterima Eko centra Mokošica i svojim roditeljima oslikala zidove Eko parka Ombla u Mokošici !

Prošli ponedjeljak su Eko-Omblići, djeca Mokošice uz Dječji tjedan uz pomoć volontera Eko centra Mokošice i njihovih roditelja pod motom: “Zajedno za bolji i sretniji svijet naše djece!” oslikala zidove Eko parka Ombla u Mokošici (koje su vandali nedavno sve išarali ružnim crtežima i porukama). Grad Dubrovnik je prethodno prošli tjedan zidove Eko parka Ombla djeci pripremio tako što su prebrisali posebnim bojama ružne grafite na čemu velika hvala!
Dan je bio sunčan i topao kao stvoren za oslikavanje zidova! Svi su na početku akcije veselo prionuli crtanju i oslikavanju. Svatko po svojoj želji je oslikao nešto vezano za prirodu i uz to napisao eko poruku. U oslikavanju zidova su pomagali i roditelji što je zaista bilo lijepo vidjeti. Bravo!

Sada su zidovi Eko parka Ombla u Mokošici opet lijepo oslikani. Ovim projektom oslikavanja zapuštenih zidova Mokošice posebno oko dj. igrališta ćemo nastaviti i dalje s obzirom da je u svijetu već odavno započeo ovaj trend pod nazivom Street Art!
Molimo sve naše sugrađane koje vole oslikavati zidove da nam se priključe u ovoj hvalevrijednoj akciji!

Ml.tajnik: Ante Lukačić

Voditeljica projekta “Djeca prije svega”: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *