Input your search keywords and press Enter.

Očistimo Jadran od plastike

… i čuvajmo netaknutu prirodu naše obale i otoka! (#CleanAdriatic – No plastic 2019 – Protect unique Nature of Adriatic’s islands and coast – Eko projekt za 2019.
I ove godine tijekom kasnog proljeća i ljeta naši mladi ekoaktivisti Eko Omblići su obišli brodom cijelu okolicu Dubrovnika uključujući
Elafite, kako bi ne samo uživali u jedinstvenoj ljepoti naše prekrasne obale i otoka nego i ekološki se educirali i učinili svoje eko minute za Jadran kojeg neizmjerno vole i poštuju!
Već više od 20 godina s ljubavlju vodimo naše mlade ekoaktiviste Eko Ombliće na naše otoke i obalu prepunu prelijepe netaknute prirode, kako bi ne samo uživali u njoj nego je nastavili dalje čuvati za svoje potomke! Tijekom naših ekološko edukativnih izleta otocima i obalom Eko Omblići dijele letke mještanima otoka i turistima sa eko porukama ma hrvatskom i engleskom o važnosti očuvanja mora, obale i otoka ne samo od plastike nego i od ostalih zagađenja!
Dobro je da je ekološka svijest na našoj obali stanovništva i turista sve veća u čemu su mnogi pomogli počevši od medija, eko udruga, odgovornih institucija za zaštitu okoliša i prirode, obrazovnih institucija te društvenih mreža itd.
Do sada je preko naših eko udruga prošlo cca 6000 djece i mladih i svi su oni s nama odraslima volonterima nešto naučili o ekologiji i ekološkoj kulturi što nas jako veseli!
Slijedeći vikend naše mlade ekoaktiviste Eko Ombliće vodimo brodom na Šipan i Šipansku luku u okviru našeg projekta ‘Očistimo Jadran od plastike!’
Podržite nas i priključite nam se!

Voditeljica projekta: “Očistimo Jadran od plastike”: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *