Input your search keywords and press Enter.

Novu fonatnu Vimbulu zaštite od vandala

Eko centar Zeleno Sunce & Eko Omblići uputili su na adresu Grada Dubrovnika, Dogradonačelnici Grada gđi Orlandi Tokić otvoreni apel za novu fonatnu Vimbulu:

Molimo hitnu zaštitu nove kamene fontane Vimbule s pitkom vodom u Eko parku Ombla u Mokošici postavljanjem kamere iznad nje s obzrom da nam je sličnu kamenu fontanu grupa vandala slomila prije 2 i pol godine! ——————-Poštovana gđa.Tokić!

Danas smo zahvaljujući našim donatorima (Hvala im!) dobili prekrasnu kamenu fontanu u Eko parku Ombla u Mokošici, Istu je ručno izradio s ljubavlju mladi klesar Ivan Rašič iz Komolca. Ivan nije htio naplatiti svoj rad samo trošak nabave kamena, što je njegova prekrasna gesta. Hvala Ivane! Djeca i mladi Mokošice su jedva dočekali njezin dolazak, s obzirom da se u blizini Eko parka nalaze još 3 dječja igrališta.

Molimo Vas da omogućite hitnu zaštiu nove kamene fontane Vimbule u Eko parku Ombla u Mokošici postavljanjem kamere iznad nje s obzrom da je sličnu kamenu fontanu grupa vandala slomila prije 2 i pol godine!
Isto tako molimo pojačano nadgledanje iste od strane komunalnih redara!

Sa štovanjem,

Ml.tajnica: Mihaela Pavlina Voditeljica projekta “Voda za život”: Jadranka Šimunović

Co. Upravni odjel za komunalne poslove Grada Dubrovnika
Pročelnik g. Zlatko Uršić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.