Input your search keywords and press Enter.

Naše Kreativne radionice u Eko centru u Mokošici u okviru Tjedna jabuka od 15.10 do 21.10.18. na temu Jabuka – kraljica voća zainteresirale i male i velike Mokošane!

Prošli tjedan smo u okviru Tjedna jabuka od 15. do 21.10 2018 održali u našem Eko centru u Mokošici tri radionice u nekoliko popodneva na temu Jabuka – kraljica voća!
Prva radionica je bila edukativna zašto je jabuku važno jesti svaki dan i zašto je jabuka jako zdrava. Poslije su djeca i mladi probala nekoliko vrsta domaćih jabuka koje smo dobili na poklon od naših prijatelja iz Baranje te pripremala uz pomoć nas odraslih volontera kolač “jabuke u šlafruku”.
Druga radionica je bila likovna kada su svi mogli crtati po svom.izboru jabuku te napisati svoju eko – poruku o jabuci.
Treća radionica je bila na Osojniku u sklopu Good Food Festivala kada su djeca mogla sudjelovati (jedan naš Eko Omblić se odvažio razvlačiti tijesto) na radionici izrade domaćeg štrudela od jabuka.
Sa kreativno edukativnim radionicama u našem Eko centru u Mokošici ćemo nastaviti i dalje tijekom jeseni i zime jer vidimo da su djeci i mladima Mokošice zanimljive!! Stoga pratite nas putem društvenih mreža gdje ćemo objavljivati točan dan i sat održavanja naših kreativno edukativnih radionica!
Nemojmo se nikada umoriti u davanju domovini!

Ml.tajnica: AnaMarija Mrakić
Voditeljica kreativno-edukativnih radionica u Eko centru: Jadranka Šimunović”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *