Input your search keywords and press Enter.

Kino Slavica otvoreno na najljepši mogući način pred prepunim gledalištem

Kad Dječji vrtić Pile priređuje završnu prirednu, onda je to zapravo društveni događaj koji se ne smije propustiti. Pogotovo kad se, kao večeras, spektaklom mališana svečano otvorilo kultno ljetno kino Slavica. Priredba je bila humanitarnog karaktera, a cjelokupni prihod namijenjen je obnovi Dječjeg vrtića Pile.
U prepunom gledalištu, uz roditelje i članove obitelji dječice iz ovoga vrtića, našla su se i brojna dubrovačka djeca željna kvaliteno osmišljenih dječjih programa. A upravo takav je bio spektakl u malom nazvan "Plešimo svijetom" tijekom kojeg su izvedene brojne plesne i glumačke točke. Osim što svakako treba pohvaliti izvrsne koreografije, prekrasne kostime, odgajateljicama ovog vrtića treba odati priznanje na izvrsno osmišljenim tekstovima koji su, osim što su bili edukativni, bili i vrlo duhoviti. Naravno, sve to ne bi bilo niti upola dobro, da nije bilo talentirane dječice čiji je svaki nastup publika bezrezervno nagrađivala ogromnim pljeskom.

Finale večeri svakako je bio nastup Euro mama koje su pokazale brojne vještine i talente, od pjevanja, plesanja… Svim mamama svaka čast što su uz sve svoje obveze koje imaju kao, prije svega majke, a onda i žene u današnjem društvu, pronašle još malo slobodnog vremena da bi i na ovaj način razveselile svoju djecu.

Ljetnom kinu Slavica želimo još puno ovakvih večeri, s izvrsnom atmosferom, zadovoljnom publikom i prepunim  gledalištem!

I. Vlašić
dubrovacki.hr

….i dva videa koja ne smijete propustiti!
ovdje!
i
ovdje!