Input your search keywords and press Enter.

Ivan Vidović u Mokošici

U sklopu projekta ‘Mokošica ne budi Trnoružica’ & ‘Mladi i Grad skupa’ prije dva dana ili točnije u nedjelju 14. srpnja 2019. mladi glazbenik u usponu Ivica Vidović iz Metkovića u organizaciji naših udruga: Eko centar Zeleno Sunce i Eko Omblići i Grada Dubrovnika je održao Koncert pod nazivom “Čuvar pobjeda u Mokošici“!
IVAN VIDOVIĆ je finalista nedavnog RTL-showa ‘Zvijezde-ljetni hit’ !
Koncert je održan u 21.00 sat u Sportsko rekreacijskom centru Mokošica kod Eko-parka i trajao je 2 sata neprekidno uz pratnju izvrsnog sastava Flash Back iz Metkovića. Za svih je koncert bio besplatan! Na koncertu koji je bio odlično posjećen ponajviše djecom i mladima Ivan je svojim divnim glasom i pojavom osvojio sva srca djece i mladih Mokošice ☺Bravo Ivane! Sretno ti u nove pobjede!!
Ovim putem zahvaljujemo Gradu Dubrovniku, posebno Upravnom odjelu za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo koji su ne samo financirali ovaj prekrasni koncert nego bila nam velika pomoć u organizaciji koncerta „Čuvar pobjeda”!
Sa ljetnim kulturnim aktivnostima sa Gradom Dubrovnikom nastaviti ćemo i dalje tijekom cijelog ljeta kada nas očekuju plesne večeri u Mokošici pod nazivom ‘Reci yes i dođi na ples’ te Festival za djecu i mlade „Omblini slavuji”.

Ml. tajnica: Ana Tomaš
Voditeljica projekta „Mokošica na budi Trnoružica”: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *