Input your search keywords and press Enter.

Eko-Omblići poručili uz Međ. Dan pomaganja 26. Listopada: Pomaganje nas čini sretnim!

Prošlu nedjelju uz Međunarodni dan pomaganja 26.listopada 2014 pod motom:
„Pomoganje  nas čini sretnim“ okupili su se na eko radionici u našem Eko centru Zeleno Sunce u Mokošici naši najmlađi ekoaktivisti Eko Omblići kako bi pomogli bolesnoj  djeci udruge  „Djeca leptiri“ i  „Zakladi neretvansko srce“.
Ovaj put su  na eko radionici radili male jastučiće od lavande od lavandinog cvijeta  kojeg su ubrali u Eko parku  i revikliranog tekstila. Male jastučiće od lavande započeli su zapravo praviti još prošlo ljeto na svojim malim eko radionicama u našem Eko parku Ombla u Mokošici  da bi ih  prodavali prošli mjesec na svom štandu  na 8. Fesivalu  pekemeza ,džema i marmelade na Stradunu kada su za „Djecu leptire“ skupili i uplatitli 210 kn.
Ovakvih eko radionica u našem Eko centru u Mokošici biti će još tijekom jeseni kako bismo se pripremili za Božićni sajam u Gradu kada će naši mladi ekoaktivisti Eko Omblići i Zeleno Sunce prodavati u humanitarne svrhe (a sve za djecu Zaklade Neretvansko srce i Djeca leptiri) uz eko jastučiće od lavande, božićne  čestitke te njihovom rukom oslikane male platnene torbe i drvene kutijice
Priključite  se i vi u humanitarnim akcijama za  Djecu leptiri i Zakladu neretvansko srce i uljepšajte im  i razveselite im djetinjstvo!

„Djeca su naša velika radost i sreća“

Voditeljica projekta:
Jadranka Šimunović

* * *