Input your search keywords and press Enter.

Eko Omblići posjetili Lopud

Naši mladi ekoaktivisti Eko Omblići & Zeleno Sunce sa Lopuda poručili glasno:
Prošli petak su naši mladi ekaoktivisti Eko Omblići & Zeleno Sunce u sklopu njhovog projekta #CleanAdriatic-No plastic -2018 posjetili otok Lopud jedan od najljepših i najposjećenijih otoka ljeti, uz otok Mljet i Lastovo u našoj županiji. Tamo su uz kupanje i rekreaciju dijelili letke turistima i građanima s eko-porukama „Ne bacajte smeće u more posebno plastiku! Clean Adriatic – without plastic!” te „Daj i ti Glas za naših mora i oceana spas!”. Tijekom posjeta Lopuda na lopudskoj rivi i lučici odmah kod pristaništa Eko Omblići su vidjeli kako pliva dosta odbačenog smeća ponajviše plastike što zaista nije lijepo za jedno popularno turističko mjesto kakav je Lopud!
Na kraju ekoloških aktivnosti naši mladi ekoaktivisti Eko Omblići & Zeleno Sunce su u kasnim popodnevnim satima održali na lopudskoj rascvjetanoj mali eko-performance tako što su prodavali svoje eko proizvode dobijene iz njihovog Eko parka u Mokošici (oslikane platnene torbe, maslinovo ulje i cvijetove lavande ) usvojili 97. dobrog dupina Vatreni 2018 u čast naših Vatrenih te iscrtali plakat sa velikom podrškom Vatrenim u susret finalu na Svjetskom prvenstvu u Rusiju koji su se u nedjelju 15. srpnja 2017 borili za zlato – naša Hrvatska i Francuska!

Eko akcije pod motom #CleanAdriatic-No plastic će se nastaviti ovih dana na otočiću Supetru , a potom na Mljetu, Korčuli, Lastovu i Šipanu.
Stoga poruka svima “Ne bacajte smeće u more posebno plastiku “, “# CleanAdriatic-No plastic! 20128”

Ml.tajnica: Vanja Vrbešić
Predsjednica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *