Input your search keywords and press Enter.

Eko izlet na otočić Supetar

Zeleni Forum Eko centar zeleno Sunce & Eko Omblići, uz dane galebova idu na Eko izlet – na otočić Supetar nedaleko otočića Bobara i Mrkan.

Eko poruka Eko Omblćima i ekoaktivistima Zelenog Sunca!

Pod motom „Uživajmo u ljetu i čuvajmo Planetu˝ uz Dane galebova odlazimo ovaj vikend na otočić Supetar (ornitološki rezervat) koji se nalazi nedaleko otočića Mrkan i Bobara.Stoga veselo dođite u srijedu 30. kolovoza 2017. U 9:45 u naš Eko centar u Mokošici kada ćemo se zaputiti s gradskim autobusom 1b u 9:55 prema Gradu i Stradunu.Točno u 11 sati (kada će nam se priključiti i Eko Omblići iz Grada) ćemo brodom Adriana dobrotom turističke agencije Adriana iz Cavtata isploviti iz gradskog porta prema malom otočiću Supetru – koji je 1975. proglašen ornitološkim rezervatom zbog toga što je stanište kolonije zaštićenog galeba klaukavca.Na otočiću Supetru će te se kupati u čistom moru, rekreirati, šetati, ekološki educirati, plesati te crtati na našoj likovnoj radionici na temu zaštite morskih i kopnenih galebova.

Tijekom popodneva na plesnom podiju ovog malog otočića u sjeni mediteranskog raslinja nastupiti će i naša plesna grupa „EcoStars˝. Povratak sa Supetra brodom Adriana prema gradskom portu u kasnim popodnevnim satima (između 17:30 i 18 sati). Dolazak Eko Omblića u Mokošicu oko 18.55 sati.

Dobrodošli!

Ml.tajnica: Mihaela Pavlina
Voditeljica Eko Omblića: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *