Input your search keywords and press Enter.

Dječja slikovnica za iPhone i iPad na hrvatskom jeziku

Nedavno je izdana prva dječja slikovnica za iPhone, iPad i iPod Touch : Slonić Oscar. Slikovnica je napravljena u suradnji sa izdavačem dječjih slikovnica http://www.djecjaknjiga.hr/ odnosno http://www.kasmir-promet.hr/index.htm čija su izdanja prevedena na desetke svjetskih jezika i poprilično popularna u svijetu.
Book&More
:
Slonić Oskar je interaktivna dječja slikovnica za iPad, iPhone i iPod Touch. Slikovnica prati avanture Slonića Oskara. Slonić Oskar je rukom slikana slikovnica popularna u preko 120 zemalja svijeta prevedena na preko 30 različitih jezika.

Interaktivni elementi na svakoj stranici omogućuju djeci da istražuju priču svojim dodirom, uz laganu muziku i naracije na hrvatskom i engleskom jeziku te ujedno i razviju fine motoričke sposobnosti. Pogodna je za djecu od 2 do 7 godina. Slikovnica je u potpunosti modularna, moguće je isključiti naraciju kako biste je vi mogličitati svojem djetetu uz laganu muziku.

Slikovnica košta 2.99$ i možete je skinuti na slijedećem linku : http://itunes.apple.com/us/app/book-more/id508401019?ls=1&mt=8

Luka Sučić