Input your search keywords and press Enter.

DJEČJA NOVOGODIŠNJA TOMBOLA

U organizaciji Društva Naša djeca Dubrovnik, a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada i restaurantom Klarisa, u čijem prostoru je i bila,  održana je dječja tombola u utorak, 28. prosinca u 16 sati.
Na tomboli je bilo oko 70 djece i roditelja koji su najmlađima pomagali dazaokruže brojeve na kartelama koje su bile besplatne.
Uz sokove s kojim je  restaurant Klarisa počastio djecu, a zgoditke i bombone koje je osiguralo DND-a Dubrovnik a upotpunili neki  od sudionika Božičnjeg sajma svojim proizvodima djeca su se lijepo zabavila uz izvikivanje  brojeva koji su im trebali za ternu, činkvinu i tombolu. Za one koji su imali manje sreće bile su i utješne nagrade.
Tako je Društvo sa djecom ispratilo staru godinu, a već je u velikim pripremama za programe i manifestacije u 2011. godini.

Želimo djeci vesele zimske praznike sa željom da se i dalje uključuju u aktivnosti i programe koje organiziramo sa djecom i za djecu.

Društvo Naša djeca Dubrovnik

DJEČJA NOVOGODIŠNJA TOMBOLA

Društvo Naša djeca Dubrovnik u suradnji s Kinematografima Dubrovnik organiziralo je Dječju tombolu u petak, 28. prosinca 2012. u 15 sati.

Novogodišnju već tradicionalnu tombolu došlo je zaigrati 130-ro djece. Najmlađi su došli u pratnji roditelja kojih je bilo oko 40 kako bi im pomogli oko zaokruživanja izvučenih brojeva. Kroz zabavno poslijepodne vodilo ih je dvanaest volontera Društva. Predsjednica Društva Ankica Ćuić i dječja gradonačelnica Bruna Mratinović pozdravile su sve nazočne i zaželjele im sretnu NOVU 2013. GODINU. Za tombolu i igre Društvo je osiguralo zgoditke, a kartele su bile besplatne. Nakon odigrane tombole, izvlačenjem brojeva dvije ekipe po deset sudionika odigralo je igru memorije „Tko će više zapamtiti“?  Po završetku igara Kinematografi Dubrovnik osigurali su besplatnu projekciju filma „Čarobno srebro“. Društvene igre i razne slastice bile su zgoditci na tomboli i
to: 6 terni, 4 činkvine i 2 tombule. Najveće zadovoljstvo bila je radost i osmjesi djece koja su zračila na njihovim licima od početka do kraja programa.
Zajedno s djecom ispratili smo staru godinu, a već smo u velikim pripremama za programe, akcije i manifestacije koje slijede u 2013. godini.

Svoj djeci želimo vesele zimske praznike sa željom da se i nadalje uključuju u sve aktivnosti, manifestacije i programe koje Društvo organizira s djecom i za djecu.

Društvo Naša djeca Dubrovnik