Input your search keywords and press Enter.

Djeca trebaju što više boraviti u prirodi!

Uz naš nagrađeni projekt! “Djeca su naša velika radost!“
Poruka uz Dječji tjedan od 7-14. listopada – Djeca trebaju što više boraviti u prirodi!!
Ovogodišnji Dječji tjedan uz naš nagrađeni projekt „Djeca su naša velika radost“  pod motom „Djeca u prirodi“ naši mladi ekoaktivisti Eko Omblići & Zeleno Sunce obilježili su malim eko-akcijama u prirodi, prvo su u srijedu  8.listopada 2014. pituravali zidove Eko parka Ombla u Mokošici i zidove obližnjih dječjih igrališta: Naime u posljednje vrijeme je u Mokošici puno i neprimjrenih grafita po zidovima dj. igrališta i šetnici „Krijesnici“
Drugu eko-akciju imali su u subotu, 11.listopada 2014 u Eko parku  Ombla i obližnjim zelenim površinama  kada su plijevili travu i korov koji je gotovo prerastao ukrasno grmlje i cvijeće  Eko parka. Male zelene aktivnosti jako vesele naše mlade ekoaktiviste, posebno za ovih sunčanih dana kada je zaista divno boraviti u prirodi još uz to kada je priroda čista rascvjetana i zelena!
Tko je tada sretniji od njih!
Stoga su u okviru ovogodišnjeg Dječjeg tjedna pod motom „Djeca u prirodi“ mladi ekaoktivisti poručili: Djeca trebaju što više boraviti u prirodi. Priroda ih čini sretnim i opuštenim!

„Svako dijete je pero na bijelom krilu svemira“
(Laura Tereza Marquez)

Voditeljica projekta:
Jadranka Šimunović

* * * *