Input your search keywords and press Enter.

U okviru našeg novog projekta Kreativne jesensko – zimske radionice za djecu i mlade Mokošice pod motom “Djeca- izvrsni kreativci ” održana je kreativna radionica origamija koja je oduševila djecu Mokošice.

Prošlu subotu je u okviru našeg novog projekta pod motom “Djeca – izvrsni kreativci” za djecu i mlade Mokošice u našem Eko centru u Mokošici održana kreativna radionica origamija. Origami je tradicionalna japanska vještina slaganja papira rukama i vrlo je omiljena kod djece ne samo u Japanu nego u cijelom svijetu.
Tijekom kreativne radionice djeca su pokazala izvrsno znanje o ovoj drevnoj japanskoj vještini tako da su kroz Eko centar ubrzo “počeli letjeti” papirnati avioni, ždralovi, lastavice i ostali omiljeni origami likovi.
Sa našim kreativnim radionicama ćemo nastaviti i dalje s obzirom da su djeca i mladi Mokošice jako interesiraju za njih. Naša slijedeća kreativna radionica u Eko centru u Mokošici će biti likovno kreativna kada će djeca i mladi oslikavati platnene torbe posebnim bojama za tekstil! O točnom rasporedu radionica može se vidjeti na našoj FB stranici Eko centar Zeleno Sunce & Eko Omblići ili na izlogu Eko centra Zeleno Sunce u Mokošica, Od izvora 74.
Sva djeca i mladi su dobrodošli ☺
“Djeca zaslužuju najbolje što im čovječanstvo može dati” (Iz UN Konvencije o pravima djece)

Ml. tajnica: Mihaela Pavlina
Voditeljica kreativnih radionica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *