Input your search keywords and press Enter.

DAN IGARA NA LOKRUMU

Društvo Naša djeca Dubrovnik u subotu, 26. rujna organiziralo je DAN IGARA na Lokrumu. Sudionici su bili učenici svih osnovnih škola od 1. do 8. razreda. U ekipnim i pojedinačnim igrama sudjelovalo je 117 učenika. Za uspjeh u igrama učenici su dobili prigodne diplome, a na kraju sve ih je čekalo slatko iznenađenje.Prvo mjesto u nogometu nižih razreda osvojila je ekipa «Torcida» iz OŠ Mokošica u sastavu: Matej Vidak, Tin Vidak, David Milanović, Pero Papac, Antonijo Smrdelj i Ivan Knežević.
Prvo mjesto u nogometu viših razreda osvojila je ekipa «Posušje» iz OŠ Marin Getaldić u sastavu: Vlaho Fabris, Maro Đanović, Frano Tole, Marin Kadijević, Antonio Milić, Domagoj Borić i Ivan Nikić
Prvo mjesto u odbojci osvojila je ekipa iz OŠ Mokošica u sastavu: Laura Tomaš, Antonela Vrljić, Nikolina Jozić, Karla Golemac, Iva Krečak, Karmen Anković, Petra Božena Škrabo i Ljubica Vlašić.
Prvo mjesto u igri graničara osvojila je ekipa iz OŠ Marin Getaldić u sastavu: Marija Pocrnjić, Nera Budalica, Nika Gašpar, Petra Caput i Katarina Miljanović.
Prvo mjesto u pikadu za niže razrede osvojio je Antun Spajić iz OŠ Marin Getaldić.
Prvo mjesto u pikadu za više razrede osvojio je Maro Đanović iz OŠ Marin Getaldić.
Prvo mjesto u igri nabacivanja kolutova za niže razrede osvojila je Ilijana Filipović iz OŠ Marin Držić.
Prvo mjesto u igri nabacivanja kolutova za više razrede osvojila je Andrea Ćupić iz OŠ Marin Getaldić

Društvo Naša DjecaDubrovnik

Dan igara na Lokrumu

Društvo Naša djeca Dubrovnik u subotu 02. listopada 2010. godine na otoku Lokrum organiziralo je Dan igara. U igrama su sudjelovali učenici od prvog do osmog razreda i djeca vrtića.Natjecali su se u ekipnim i pojedinačnim igrama. Svi pobjednici dobili su diplome, a Zavod za javno zdravstvo Dubrovnik nagradilo ih je prigodnim majicama  povodom obilježavanja Svjetskog dana srca.

U nogometu pobijedila je ekipa OŠ Mokošica u sastavu: Matej Vidak, Pero Papac, Mateo Petrić, Luka Kovač, Vicko Ševelj i Patrik Siništaj.

U odbojci pobijedila je ekipa AB Grafika iz OŠ Ivana Gundulića: Vlaho Stjepović, Keytim Hajdari i Gordan Lovrić.

U graničarima pobijedili su: Maro Župan  PŠ Montovjerna, Marija Župan OŠ Lapad, Helena Zvone OŠ Marina Držića, Matea Župan OŠ Lapad i Ivona Čustović OŠ Mokošica.

U igri pikada najveći zboj pogodaka imali su: Petar Mihaljević OŠ Marina Getaldića i Vicko Ševelj OŠ Mokošica.

U nabacivanju kolutova najbolji su bili: Matea Župan OŠ Lapad, Andrea Vlašić PŠ Montovjerna i Morana Žuro, 5 godina vrtić Kono.

Društvo Naša djeca Dubrovnik