Input your search keywords and press Enter.

VAŽNA OBAVIJEST Uspostavljen novi protokol za izdavanje propusnica za napuštanje mjesta prebivališta

Prenosimo obavijest Grada Dubrovnika:

Zbog velikog broja pristiglih i neopravdanih zahtjeva za izdavanjem propusnica za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka, a koje sukladno Odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite, izdaje Stožer civilne zaštite Grada Dubrovnika, dostavljamo sljedeću obavijest koju možete preuzeti OVDJE.

Ističemo da je za predaju zahtjeva u funkciji nova e-mail adresa propusnica@dubrovnik.hrna koju će se zahtjevi isključivo zaprimati.

Banner PROPUSNICA ( https://www.dubrovnik.hr/propusnica ) nalazi se na naslovnici web stranice Grada Dubrovnika te sadržava obrazac Zahtjeva za izdavanjem propusnice i Odluku.

Upozoravamo građane da će se propusnice izdavati samo onim osobama s prebivalištem i stalnim boravištem na području Grada Dubrovnika, koje iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili nužne kupnje hrane i osnovnih medicinskih potrepština moraju otići izvan područja Grada Dubrovnika.

Osobe kojima su propusnice izdane elektronskim putem iste mogu koristiti na način da ih isprintaju ili imaju u elektroničkom obliku (npr. spremljene na mobilnom aparatu).

Ističemo da se propusnice NEĆE izdavati za napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka radi odlaska u trgovinu na području druge općine ili obiteljske posjete koji u ovom trenutku nisu od vitalnog značaja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.