Input your search keywords and press Enter.

Aminess priprema jedinstveno blagdansko iskustvo na Korčuli

Turistička kompanija Aminess ove godine po prvi puta organizira svečani blagdanski doručak na terasi Aminess Korčula Heritage Hotela koji će se održati na Uskrsni ponedjeljak, 18. travnja. Dan ranije, na sam Uskrs, najpoznatija otočna slastičarnica Arula, smještena u samom centru grada – na Plokati, u posebnoj će ponudi imati najfinije tradicionalne slastice. U ovom jedinstvenom gastro druženju gosti će moći uživati u bogatoj lepezi prigodnih jela koja će pripremiti Aminessovi chefovi.
Prilika je to za uživanje u tradicionalnim uskrsnim jelima poput šunke u kruhu, dimljenom lososu, tuni, sabljarki, domaćem hrenu, mladom luku i brojnim drugim delicijama. Sve će goste dočekati i čaša pjenušca. Tuna i šunka rezat će se pred gostima, a još posebnijem iskustvu pridonijet će okruženje – predivna terasa restorana Aminess Korčula Heritagea koja je već ugostila mnoga poznata svjetska imena poput Jackie Kennedy, Wallis Simpson i Sophia Loren.
U slastičarnici Arula, još jednom mjestu za užitak s potpisom Aminessa, gosti će se moći zasladiti kolačima kao što su sirnice, tortice od vanilije i breskve, uskrsno jaje od maline i pistacija, uskrsno jaje od mente i limuna, Choux au craqueline od mrkve, Paris breast od kokosa i naranče, Pavlova od jagode i drugim slasticama koje priprema priznata slastičarka Željka Bleuš.
„Riječ je o posebnoj prilici da stanovnicima Korčule i njihovim gostima tijekom uskrsnog vikenda ponudimo najbolje delicije naših chefova pripremljene s vrhunskim, lokalnim namirnicama. Također, tu je i naša slastičarnica Arula, smještena u samom centru Korčule, koja će tom prigodom nuditi najfinije slastice kako bi čitava Korčula uživala u blagdanskom ozračju“, istaknuo je Damir Čekić, direktor Odjela hrane i pića Aminess hotela i kampova.
U organizaciji ovog uskrsnog doručka osim Aminess Korčula Heritage Hotela sudjeluje i Turistička zajednica Grada Korčule kako bi svi zajedno svojim gostima približili bogatstvo uskrsnog doručka mediteranskog podneblja, i to na najljepšim gradskim terasama.
Cijena uskrsnog doručka koji će se posluživati od 9 do 12 je 90 kn, a svoje mjesto u restoranu Aminess Korčula Heritage možete i rezervirati na telefonskom broju +38520726900.

AMINESS HOTELI I KAMPOVI

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)