Input your search keywords and press Enter.

U Polikliniku Marin Med besplatno s iskaznicom HZZO-a

Poliklinika Marin Med od ponedjeljka 6. travnja ponovno započinje sa radom no u znatno izmjenjenom načinu rada. Naime, zbog posebnog režima rada dubrovačke bolnice u suzbijanju pandemije korona virusa zbog kojeg je obustavljen rad svih specijalističkih ambulanti, vodstvo Poliklinike Marin Med samoinicijativno je odlučilo da pacijentima koji su osiguranici HZZO-a neće naplaćivati specijalističke preglede.

Takva je odluka donesena unatoč odgovoru Direkcije HZZO-akako nisu u mogućnosti udovoljiti zahtjevu Poliklinike da pacijentima omogući besplatan pregled u ovoj privatnoj ustanovi.

Poliklinika Marin Med svim osiguranicima HZZO-a s područja naše županije neće naplaćivati specijalistički pregled dok god traje poseban režim rada u Općojbolnici Dubrovnik. Stoga svim potrebitim sugrađanima ipacijentima sa iskaznicom HZZO-a koji u ovim teškim vremenima trebaju zdravstvenu zaštitu, saminicijativno stavljamo na raspolaganje svih naših jedanaest liječnika specijalista i medicinsko osoblje .istaknuo je ravnatelj Poliklinike Marin Med dr. Rikard Lenz.

Svi potencijalni pacijenti o svim detaljima biti će dodatno informirani putem web stranice Poliklinike Marin Med  www.marin-med.com . Za ulazak u Polikliniku provoditi će se vanredni standardi zbog spriječavanja širenja virusa Covid 19 teće se uz anketiranje sa ciljanim pitanjima pacijentima mjeriti itjelesna temperatura. Ovaj trijažni prostor biti će smješten nasamom ulazu u poslovnu zgradu Grawe, a nužno je da se pacijenti prethodno telefonski naruče za specijalistički pregled i dobivanje termina.

Apeliramo i dalje da poštujete upute nadležnih službi za vrijeme trajanja infekcije virusom Korona te čuvate sebe i svoje najmilije, a poglavito starije. Bez poštivanja svih propisanih mjera mala je mogućnost da se ova bolest pobijedi i spriječi njezino daljnje širenje.

Za sve informacije dostupan je broj telefona Poliklinika Marin Med 020 400 500 kao i e-mail adresa: info@marin-med.com .

Ostanite doma, perite ruke i izbjegavajte bliske kontakte posebice sa starijim osobama. Čuvajte sebe i sve oko vas!

 

 

Poliklinika Marin Med

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *