Input your search keywords and press Enter.

Otvoreno IKEA Malo misto u Splitu

Pružit će inspiraciju, podršku u online kupovini te omogućiti planiranje privatnih i poslovnih prostora

U petak 15. lipnja, s radom je započelo IKEA Malo misto, pored IKEA dostavnog centra u Splitu (na -1 katu City Centera one). Ovaj privremeni izložbeni prostor pružit će inspiraciju, savjetovanja i podršku u online kupovini poslovnim i privatnim kupcima.

IKEA Malo misto sastoji se od šest konceptualnih područja u kojima će posjetitelji moći potražiti inspiraciju za uređenje kuhinja, vanjskih prostora i spavaćih soba te rješenja za odlaganje stvari i pametnu rasvjetu, kako za poslovne tako i privatne prostore. Na raspolaganju će im biti troje IKEA stručnjaka koji će ih savjetovati i pomoći im u sastavljanju online narudžbi.

Svi koji to žele, moći će uz podršku IKEA stručnjaka izravno u IKEA Malom mistu izvršiti online narudžbu željenih proizvoda te ih potom preuzeti u dostavnom centru, po jedinstvenoj cijeni od 99 kuna za proizvode do jedne tone.

‘Nakon kupaca iz Zagreba i Zagrebačke županije, robnu kuću IKEA Zagreb najčešće posjećuju upravo kupci iz Splitsko-dalmatinske županije. Otvorenjem privremenog izložbenog prostora u Splitu, uz već postojeći dostavni centar, korak smo bliže ostvarenju našeg cilja da IKEA proizvode i rješenja dodatno približimo našim kupcima u Dalmaciji i omogućimo im uštede’, istaknula je Jasna Špoljarević, voditeljica odjela za poslovnu djelatnost u robnoj kući IKEA Zagreb i koordinatorica ovog projekta.

Od jeseni će u sklopu IKEA Malog mista biti otvorena sezona uređenja i posjetitelji će imati mogućnost planiranja uređenja prostora u domu ili apartmanu, poput kuhinja i ormara te dizajniranja višenamjenskih rješenja za odlaganje. Poslovnim će kupcima IKEA Malo misto olakšati uređenje poslovnih prostora, poput ureda, ugostiteljskih objekata, uključujući hotele i restorane, te institucija, kao što su vrtići ili škole.

IKEA Malo misto bit će otvoreno do kraja prosinca, od ponedjeljka do subote od 10 do 20 sati.

Marta Grubić
Madison Consulting, savjetnica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)