Input your search keywords and press Enter.

MSC CRUISES OTKRIVA PROGRAM ZA LJETO 2022.

 • Program za sezonu ljeto 2022. obuhvaća 124 luke, 47 zemalja i 83 itinerera*
 • 10 brodova će ploviti Mediteranom nudeći izvanredan izbor destinacija i ukrcajnih luka
 • Dvije matične luke u SAD-u za veću fleksibilnost ukrcaja
 • 5 brodova će provesti ljeto na sjeveru Europe s očaravajućim krajolicima i fascinantnim gradovima koji nude pravi osjećaj avanture

 

Ženeva, Švicarska, 11.01.2021. – MSC Cruises je danas otkrio detalje programa za sezonu ljeto 2022. uz otvaranje prodaje za Karibe i Mediteran, dok će prodaja za sjevernu Europu biti otvorena naknadno. Ljetna sezona trajat će od 4. mjeseca pa sve do 11. mjeseca 2022., a ponudit će bogat izbor itinerera na čak 19 brodova. MSC Cruises je vodeća kompanija za kružna putovanja u Europi te stručnjak za mediteranska krstarenja, stoga ne čudi što ljetni program za 2022. nudi najviše ukrcajnih luka upravo na Mediteranu, s 10 brodova raspoređenih u ovoj očaravajućoj regiji, dok su Miami i Port Canaveral ukrcajne luke za sve one koje se žele opustiti na suncem okupanim Karibima.

MSC Cruises nudi nezaboravan doživljaj na brodovima uz nevjerojatan izbor restorana koji nude autentičnu međunarodnu kuhinju, prvoklasnu zabavu, nagrađivane sadržaje i aktivnosti za obitelji i djecu svih uzrasta, luksuzni spa i fitness centar kao i udoban, moderan smještaj koji će udovoljiti svim potrebama. Najbolje ponude potražite na www.msckrstarenja.com.

ZAPADNI MEDITERAN – pet brodova nudit će 7-noćna krstarenja

Zapadni Mediteran jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih regija za ljetna kružna putovanja, a MSC Cruises nudi kombinaciju itinerera s obilaskom Italije, Francuske, Španjolske i Malte. Uz brojne ukrcajne luke koje su lako dostupne iz svih krajeva svijeta, ovi itinereri gostima nude mogućnost upoznavanja jedinstvenog duha Mediterana, otkrivanje nekih od najpoznatijih svjetskih kulturnih odredišta, uživanje u obilasku trgovina i butika te isprobavanje prvoklasne kuhinje. Svaki od brodova koji će ploviti zapadnim Mediteranom sadrži MSC Yacht Club, jedinstveni koncept „broda unutar broda“ za sve one koji traže ekskluzivnost i privatnost.

 • MSC Seaside nudi polaske subotom iz Genove do Civitavecchije, Palerma, Cagliarija, Palma de Mallorce, Valencije, Marseillea;
 • MSC Splendida polazi subotom iz Genove, a obilazit će: Marseille, Barcelonu, Ibizu, Napulj, Livorno;
 • MSC Seaview će iz Genove isplovljavati svake nedjelje, a nudit će iznimno popularan itinerer MSC Cruisesa do Napulja, Messine, Vallette, Barcelone i Marseillea;
 • MSC Fantasia nudi itinerere s polaskom iz Genove nedjeljom obilazeći Marseille, Barcelonu, La Goulette, Palermo, Civitavecchiju;
 • MSC Meraviglia će subotom kretati iz Barcelone, a posjećivat će Cannes, Genovu, La Speziju, Civitavecchiju i Palma de Mallorcu.

ISTOČNI MEDITERAN – pet brodova nudit će 7-noćna krstarenja

Istočni Mediteran bilježi rast popularnosti posljednjih godina, a program MSC Cruisesa za ljeto 2022. nudi najbolje od ovog dijela svijeta uz krstarenja Jadranskim i Egejskim morem. Uz izbor nekih od najboljih itinerera u ovoj regiji koji uključuju Italiju, grčke otoke, Hrvatsku, Crnu Goru i Albaniju, krstarenja istočnim Mediteranom nude savršenu kombinaciju povijesnih atrakcija, predivnih plaža i raznobojnih obala.

 • MSC Musica će nuditi krstarenja iz Venecije polazeći subotom do Barija, Santorinija, Khanije, Krfa i Dubrovnika;
 • MSC Armonia će nedjeljom isplovljavati iz Venecije do Brindisija, Mikonosa, Pireja, Krfa i Kotora;
 • MSC Lirica će iz Venecije krstariti do Splita, Santorinija i Mikonosa, Dubrovnika, Ancone;
 • MSC Sinfonia će isplovljavati iz Venecije subotom, a posjećivat će Kotor, grčke otoke Mikonos i Santorini, Sarande i Bari;
 • MSC Opera će imati Trst za matičnu luku, a subotom će isplovljavati prema Bariju, Krfu, Kotoru, Dubrovniku i Splitu.

 

KARIBI – dva broda s pristupačnim ukrcajnim lukama u SAD-u

Isplovljavajući iz Miamija, poznatog i kao „svjetska prijestolnica kružnih putovanja“, i Port Canaverala, treće najveće luke za brodove za kružna putovanja na svijetu, oba broda MSC Cruisesa će pristajati na Ocean Cay MSC Marine Reserve – privatnu otočnu destinaciju MSC Cruisesa na Bahamima – skriveni dragulj će sigurno biti vrhunac krstarenja.

 • MSC Seashore, perjanica flote kompanije, imat će Miami za matičnu luku, a u ponudi će se izmjenjivati dva itinerera do istočnog i zapadnog dijela Kariba, uvijek posjećujući Ocean Cay;
 • Port Canaveral će biti matična luka za brod MSC Divina koji će ploviti do Ocean Cayja i Nassaua na krstarenjima od 2, 3 ili 4 noći te do Ocean Cayja i Meksika na 7-noćnim krstarenjima. MSC Divina će također ponuditi izvanredno 12-noćno krstarenje na početku ljetne sezone s ukrcajem u Miamiju uz obilazak sljedećih destinacija: Jamajka, Aruba, Kolumbija, Panama, Kostarika, Honduras, Ocean Cay, a putovanje će završiti u Port Canaveralu.

 

JESEN 2022. – posebna duga krstarenja iz Genove

Pažljivo odabrani izbor dužih krstarenja za jesensku ponudu koja nude nešto uistinu posebno i jedinstveno. Ova krstarenja će biti dostupna za rezervaciju u narednim mjesecima.

 • MSC Splendida nudi 9-noćno krstarenje od Mediterana do Atlantskog oceana – Genova, Malaga, Casablanca, Lisabon, Barcelona i Marseille.
 • MSC Poesia nudi 11-noćno krstarenje iz Genove do Kanarskog otočja, Medeire i Casablance.
 • MSC Orchestra nudi novi 11-noćni itinerer iz Genove do Grčke i Turske – povratak MSC Cruisesa u Istanbul uz produženi boravak u luci.
 • MSC Lirica će ponuditi četiri 11-noćna krstarenja iz Genove posjećujući Rim, Limassol na Cipru uz noćenje u Haifi omogućujući tako dva dana za posjet Svetoj Zemlji: Betlehem, Nazaret i Jeruzalem; u povratku je predviđen obilazak Krete i Olimpije.

  

SJEVERNA EUROPA – pet brodova nudit će krstarenja u trajanju od 2 do 21 noć

Krstarenje sjeverom Europe je nešto uistinu čarobno – ovo je izvanredan način za otkrivanje obale i krajolika od kojih zastaje dah, sve bez raspakiravanja kofera. Ova krstarenja će biti uskoro dostupna za rezervacije.

 • MSC Grandiosa će provesti svoju prvu sezonu na sjeveru Europe nudeći dva itinerera: iz Kiela subotom i Kopenhagena nedjeljom (7-noćno krstarenje do baltičkih prijestolnica i 7-noćno krstarenje fjordovima);
 • MSC Poesia – s Warnemundeom kao matičnom lukom ponudit će krstarenja od 7 do 21 noć, posjećujući baltičke prijestolnice, fjordove i Grenland;
 • MSC Orchestra će ponuditi kombinaciju krstarenja od 10 do 14 noći iz Hamburga do Islanda, Irske, Nordkappa i Spitzbergena;
 • MSC Preziosa će u ponudi imati dva itinerera polazeći iz Kiela nedjeljom do baltičkih prijestolnica ili fjordova;
 • MSC Magnifica će iz Southamptona nuditi krstarenja u trajanju od 2 do 14 noći do niza destinacija uključujući baltičke prijestolnice, fjordove te Mediteran i Kanarsko otočje.

 

AZIJA – u ovoj regiji će po prvi put biti raspoređena dva broda

MSC Cruises će u sezoni ljeto 2022. prvi put u ovu regiju rasporediti dva broda: MSC Virtuosa, jedan od najnovijih brodova ove kompanije, pridružit će se sestrinskom brodu MSC Bellissima. Naknadno će biti objavljeni detaljni itinereri za oba broda.

Darija Semiz
Marketing Dpt

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *