Input your search keywords and press Enter.

MSC CRUISES NUDI IZVANREDAN IZBOR BRODOVA I DESTINACIJA ZA LJETO 2023. – DOSTUPNO ZA REZERVACIJU

• Brodovi MSC Cruisesa će posjećivati više od 140 najatraktivnijih svjetskih destinacija u 40 različitih zemalja
• Bogat raspon itinerera u ponudi od mini krstarenja do dužih krstarenja je već dostupan za rezervaciju, a svaki gost će moći pronaći nešto za sebe
• Najnovija perjanica flote MSC Cruisesa će ploviti sjeverom Europe nudeći 7-noćne itinerere do norveških fjordova – prodaja je otvorena 31.03.2022.

MSC Cruises je danas otkrio detalje programa za ljeto 2023. uz izvanredan izbor modernih, glamuroznih brodova koji će ploviti do više od 140 destinacija diljem svijeta. Uz itinerere raspona od mini do 21-noćnih krstarenja, tu će svatko pronaći brod i itinerer za sljedeće ljetovanje.
MSC World Europa je prvi brod kompanije pogonjen LNG-om, a svoju prvu ljetnu sezonu će provesti na Mediteranu nudeći gostima izvanredan doživljaj na brodu i na obali. Itinerer od 7 noći će uključivati neke od najpopularnijih destinacija ove regije: Genovu, Napulj i Messinu u Italiji, Vallettu na Malti, Barcelonu u Španjolskoj i Marseille u Francuskoj. Uz ukrcaj moguć u većem broju luka, plovidba na ovom revolucionarnom brodu je jednostavna i pristupačna.
MSC Seascape će ponuditi 7-noćna krstarenja Karibima s polaskom iz Miamija, Florida (SAD), a svaki itinerer će uključivati uplovljavanje na Ocean Cay MSC Marine Reserve, očaravajući privatni otok MSC Cruisesa na Bahamima kao i druge spektakularne destinacije na Bahamima, Portoriku, Dominikanskoj Republici, Meksiku, Kajmanskim otocima i Jamajci.
Kada gosti odaberu svoj itinerer iz snova, mogu se već početi radovati ukrcaju na jedan od predivno dizajniranih brodova MSC Cruisesa gdje će uživati u cjelodnevnoj zabavi i aktivnostima, originalnim kazališnim produkcijama, glazbi uživo, autentičnoj međunarodnoj kuhinji, nagrađivanoj obiteljskoj ponudi, luksuznim spa i wellness sadržajima, kupovini u buticima i još mnogo toga.
Pregled programa za sezonu ljeto 2023:
Glavne značajke programa za zapadni Mediteran uključuju:
• MSC Seashore će iz Genove (Italija) isplovljavati subotom te će posjećivati sljedeće destinacije: Civitavecchiju (Rim) i Palermo (Italija), Ibizu i Valenciju (Španjolska) te Marseille (Francuska)
• MSC Seaview će iz Barcelone (Španjolska) subotom kretati na obilazak destinacija uključujući Cannes (Francuska), Genovu, La Speziju i Civitavecchiju (Italija) uz Palma de Mallorcu (Španjolska). Savršen itinerer za ljubitelje sunca.
• MSC Opera će nedjeljom isplovljavati iz Genove te posjećivati Marseille (Francuska), Barcelonu (Španjolska), La Goulette (Tunis), Palermo (Sicilija) i Napulj (Italija)
• MSC Orchestra će s plovidbom započeti u 6. mjesecu iz Genove (Italija) s 10-noćnim krstarenjem do destinacija uključujući: Marseille (Francuska), Malagu, Cadiz za Seville-u (Španjolska), Lisabon (Portugal), Alicante/Costa Blanca i Menorcu (Španjolska) te Olbiju (Italija)
• MSC World Europa će ponuditi najpopularnije destinacije zapadnog Mediterana, od Genove će nedjeljom ploviti do destinacija uključujući Napulj i Messinu (Italija), Vallettu (Malta), Barcelonu (Španjolska) i Marseille (Francuska)

Glavne značajke programa za istočni Mediteran uključuju:
• MSC Divina će iz Civitavecchije/Rim (Italija) petkom isplovljavati prema destinacijama koje uključuju Sirakuzu, Taranto i predivne plaže regije Apulija (Italija) te Santorini i Mikonos (Grčka)
• MSC Lirica će ponedjeljkom isplovljavati iz Venecije te Barija nedjeljom do grčkih otoka Kefalonije/Argostoli, Santorinija i Krete
• MSC Sinfonia polazi nedjeljom iz Venecije do destinacija uključujući Brindisi (Italija), grčki otok Mikonos te Pirej za obilazak Atene kao i Split ili Zadar (Hrvatska)
• MSC Armonia subotom isplovljava iz Venecije do Kotora (Crna Gora), slavnih grčkih otoka Mikonosa i Santorinija te Barija (Italija)
• MSC Musica iz Pireja/Atena (Grčka) nedjeljom plovi prema destinacijama uključujući Santorini (Grčka), Kusadasi (Turska), Haifu (Izrael) te otoke Limassol (Cipar) i Mikonos (Grčka)
• MSC Splendida će iz Trsta/Venecija (Italija) nedjeljom ploviti do Ancone (Italija), slikovitog Dubrovnika (Hrvatska), Barija (Italija), Krfa (Grčka) i Kotora (Crna Gora)

Glavne značajke programa za sjevernu Europu uključuju:
• MSC Euribia će ponuditi spektakularne 7-noćne itinerere ploveći do norveških fjordova uz tjedne polaske iz Kiela (Njemačka) s uplovljavanjima u Kopenhagen (Danska), Hellesylt (Norveška) za Geirangerfjord te Alesund i Flaam, također u Norveškoj
• MSC Fantasia će ploviti iz Kiela (Njemačka) na dva itinerera dužine između 7 i 11 noći do norveških fjordova ili baltičkih prijestolnica
• MSC Grandiosa će iz Southamptona (UK) ponuditi itinerere trajanja od 7 do 15 noći do norveških fjordova, Švedske i Danske, atlantske obale Europe ili pak duža krstarenja do Kanarskih otoka (Španjolska) i Mediterana kao i kraća krstarenja od 3 i 4 noći
• MSC Poesia će isplovljavati iz Warnemundea/Berlin (Njemačka) i Kopenhagena (Danska) uz ponudu itinerera dužine od 7 do 21 noći do baltičkih prijestolnica i četiri norveška fjorda. Duža krstarenja uključuju legendarno 21-noćno krstarenje s uplovljavanjima u nekoliko destinacija na Islandu i Grenlandu.
• MSC Preziosa će isplovljavati iz Hamburga (Njemačka) te će ponuditi itinerere dužine između 9 i 15 noći do Sjevernog rta i Spitsbergena u Norveškoj ili krstarenja do Islanda uz uplovljavanje u Reykjavik (noćenje), Isafjordur i Akureyri te Orkney i Shetlandsko otočje u Ujedinjenom Kraljevstvu. Krstarenja do Irske uključuju uplovljavanja u Cork i Dublin (Irska) te Belfast, Glasgow i Edinburgh (UK). Počevši od 9. mjeseca 2023. godine, MSC Preziosa će nuditi 7-noćna krstarenja posjećujući 5 najpopularnijih europskih gradova – „Bisere sjevera“. Brod će uplovljavati u Hamburg (Njemačka), Zeebrugge za Brugge i Bruxelles (Belgija), Rotterdam/Amsterdam (Nizozemska), Le Havre za Pariz (Francuska) i Southampton za London (UK) petkom. Uz produženi boravak u lukama do 12 sati, gosti mogu maksimalno iskoristiti svoje vrijeme na obali.

Ponuda dugih i mini krstarenja uključuje:
• MSC Divina, iz Genove (Italija) i Barcelone (Španjolska) će ponuditi 11-noćna krstarenja do Kanarskog otočja, Maroka i Madeire u 10. i 11. mjesecu
• MSC Poesia će od 25.09. do 19.11.2023. nuditi 11-noćna krstarenja iz Genove (Italija) do Grčke i Turske. Glavne atrakcije uključuju: Kusadasi/Efez i cjelodnevni posjet Istanbulu (Turska), Pirej/Atenu (Grčka), Palermo/Monreale i Civitavecchiju/Rim (Italija)
• MSC Sinfonia će u 11. mjesecu 2023. godine ponuditi 11-noćno krstarenje iz Genove (Italija) do Civitavecchije/Rima, Messine/Etna (Italija), Rodosa/Lindos, Limassola (Cipar), Herakliona/Kreta (Grčka) i Haife (Izrael)
• Oni koji su u potrazi za kraćim krstarenjima ili vikend-odmorom dužine od 3 do 5 noći mogu birati između niza krstarenja s različitim lukama ukrcaja: MSC Orchestra u 5. i 6. mjesecu te MSC Euribia i MSC Seaview na jesen

Glavne značajke programa za Sjevernu Ameriku i Karibe uključuju:
• MSC Meraviglia će ovom regijom ploviti prvi put, od 4. mjeseca 2023. će ponuditi cjelogodišnja krstarenja iz New Yorka (SAD) nudeći različite itinerere od 6 do 11 noći uključujući:
o Karipske itinerere od 7 ili 8 noći uz uplovljavanja u Nassau i Ocean Cay MSC Marine Reserve – predivan privatni otok MSC Cruisesa (Bahami)
o Bermuda – ovi itinereri su dužine 6 noći te nude tri dana na King’s Wharfu u kombinaciji s nekoliko opuštajućih dana plovidbe morem
o Itinereri prema sjeveru su dužine 10 ili 11 noći, a uključuju uplovljavanja u Boston, Massachusetts, Portland, Maine (SAD) i Charlottetown, Otok Princa Edwarda, Halifax i Sydney, Nova Škotska te Saint Johns, Newfoundland (Kanada). 11-noćni itinereri uključuju dodatno uplovljavanje u Newport, Rhode Island (SAD)
• MSC Seascape će ponuditi dva različita 7-noćna itinerera iz Miamija, Florida (SAD):
1. Istočni Karibi: uplovljavanje na Ocean Cay MSC Marine Reserve i Nassau (Bahami), San Juan (Portoriko) i Puerto Platu (Dominikanska Republika)
2. Zapadni Karibi: uplovljavanje na Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahami), Cozumel (Meksiko), George Town (Kajmanski otoci) i Ocho Rios (Jamajka)
• MSC Seaside će imati Port Canaveral (Orlando/Florida, SAD) za matičnu luku, a to je ujedno i druga matična luka MSC Cruisesa na Floridi, a ponudit će:
o Krstarenja od 3 ili 4 noći do Ocean Cay MSC Marine Reserve-a (Bahami)
o 7-noćna krstarenja do Cozumela i Costa Maye (Meksiko), Belizea i Ocean Cay MSC Marine Reserve-a (Bahami)
• MSC Magnifica će polaziti iz Miamija, Florida (SAD) s novim kraćim krstarenjima od 3 ili 4 noći petkom ili ponedjeljkom do Key Westa na Floridi (SAD), Nassaua i Ocean Cay MSC Marine Reserve-a (Bahami)

Darija Semiz
Marketing Dpt
MSC Krstarenja doo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.