Input your search keywords and press Enter.

– Od sada kupci mogu naručiti online i narudžbu besplatno preuzeti u trgovini po izboru


Zagreb, 5. studenoga 2020.
– Uvođenjem nove opcije kupovine na JYSK.hr kupci od sada mogu odabrati opciju „Naručite online i preuzmite u trgovini“ kao mogućnost dostave. To znači da svoju narudžbu u minimalnom iznosu od 600 kuna plaćaju online, a onda se ona BESPLATNO dostavlja u trgovinu po izboru kupca. Odmah po dostavi paketa u trgovinu, kupci dobivaju obavijest kada je sve spremno za preuzimanje.

Što je drugačije u odnosu na uobičajenu online kupovinu?

Kupovina na JYSK.hr ostaje potpuno ista, samo će se pri završetku kupovine pojaviti opcija „Dostava u trgovinu“. Uz mogućnost izbora trgovine u koju kupci žele dostavu, dobit će i procijenjeno vrijeme dostave te primiti e-mail ili SMS kada bude spremna za preuzimanje. Po primitku obavijesti kupci će imati 7 dana da preuzmu svoju narudžbu u odabranoj trgovini.

Prednosti „naručite online i preuzmite u trgovini“

Kod opcije „Naručite online i preuzmite u trgovini“ plaćanje se odvija online što ovu varijantu trgovine čini potpuno sigurnom uz izbjegavanje kontakata unutar trgovine s drugim kupcima. Artikli se šalju direktno iz JYSK distributivnog centra i ne zavise o dostupnosti zaliha u trgovinama, a izbor proizvoda koji su dostupni preko navedene opcije je puno širi s obzirom na to da u ovoj varijanti kupci imaju mogućnost naručiti i „online only“ artikle uz besplatan trošak dostave.

Više informacija o novoj opciji kupovine pronađite na JYSK.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)