Input your search keywords and press Enter.

FLOTA MSC CRUISESA ĆE ODSAD PRIHVAĆATI SAMO PUTNIKE KOJI SU U POTPUNOSTI CIJEPLJENI

  • Kompanija je postojeće zahtjeve za putovanja drugim regijama proširila i na brodove koji plove Mediteranom
  • Važeće za sva zimska krstarenja na svim brodovima flote – svi gosti moraju biti u potpunosti cijepljeni i napraviti Covid-19 test prije ukrcaja
  • Pojačane mjere su dio vodećeg zdravstveno-sigurnosnog protokola u industriji osmišljenog za prilagodbu razvoju pandemije na obali kako bi se osigurala maksimalna razina zaštite

 

MSC Cruises je danas objavio da će svi gosti na zimskim krstarenjima ove kompanije morati biti u potpunosti cijepljeni protiv Covida-19 te također napraviti Covid-19 test prije predviđenog datuma ukrcaja.

Ove mjere su već na snazi na zimskim krstarenjima u drugim regijama, a sada su proširene i na plovidbu Mediteranom što znači da će se odnositi i na goste s rezervacijom krstarenja na brodovima MSC Grandiosa i MSC Fantasia.

Gosti na bilo kojem zimskom krstarenju na spomenuta dva broda koji plove Mediteranom će morati biti u potpunosti cijepljeni počevši od 04.12. Gosti se smatraju cijepljenima ako su primili kompletne doze cjepiva više od 14 dana prije početka njihovog odmora na moru. Svi gosti će također morati napraviti Covid-19 test u razdoblju unutar 72 sata pred polazak broda.

Mjere se odnose na sve goste starosti 12 godina i više te nadopunjuju postojeća zdravstveno-sigurnosna pravila koja je MSC Cruises prvi put predstavio na ljeto 2020. godine, a koja danas predstavljaju vodeći protokol u industriji. To uključuje i dodatni Covid-19 test na ukrcaju te druge mjere tijekom plovidbe osmišljene kako bi gostima i članovima posade pružile maksimalnu razinu zaštite njihovog zdravlja i sigurnosti.

Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa, je rekao: „Naš zdravstveno-sigurnosni protokol je predvodio put industriji ne samo zato što smo bili prva veća kompanija za kružna putovanja koja je nastavila s međunarodnom plovidbom već i zbog svoje fleksibilnosti prilagodbe razvoju pandemije na obali.“

„Ovakav pristup pruža povjerenje našim gostima, posadi i destinacijama koje posjećujemo ploveći na brodovima kompanije, a vidjeli smo tijekom prošle zime na našim krstarenjima Mediteranom da smo čak i tijekom vrhunca pandemije na obali uspjeli na odgovarajući način prilagoditi svoje zdravstveno-sigurnosne mjere i nastavili nuditi najvišu razinu zaštite našim gostima i članovima posade.“

„To činimo i sada kako bismo osigurali dobrobit putnika i posade na našim brodovima kao i zajednica koje posjećuju budući da se neke europske zemlje trenutno suočavaju s porastom stope zaraze. Naš pristup ponovno demonstrira kako su nam zdravlje i sigurnost najvažniji prioritet.“

Nove mjere će se odsad primjenjivati i na zimska krstarenja Mediteranom na brodovima MSC Grandiosa i MSC Fantasia povrh ostalih brodova kompanije koji plove sjeverom Europe, Sjevernom Amerikom, Južnom Amerikom, Južnom Afrikom i Bliskim istokom.

Gosti s postojećim rezervacijama koji ne bi u vrijeme predviđenog polaska bili potpuno cijepljeni mogu odgoditi svoj odmor na kasniji datum ili zatražiti povrat novca.

Gosti mlađi od 12 godina nemaju obvezu cijepiti se te su dobrodošli na naše brodove prema trenutnim mjerama.

Više detalja o novim mjerama i njihovoj primjeni gosti mogu dobiti od svog putnog agenta ili na našoj web stranici www.msckrstarenja.com.

MSC Grandiosa će isplovljavati iz Barcelone (Španjolska) na 7-noćna krstarenja do Marseille-a, Civitavecchije, Palerma i Vallette prije povratka u španjolsku matičnu luku.

Itinerer broda MSC Fantasia trajanja 7 noći: Genova (Italija), La Spezia, Napulj, Palma de Mallorca, Barcelona i Marseille.

Darija Semiz
Marketing Dpt
MSC Krstarenja doo

kruzer

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.