Input your search keywords and press Enter.

Aminess organizira ‘Dan razgovora za posao’, za pozicije u Orebiću i na Korčuli

Aminess hoteli i kampovi, koji posluju u najpopularnijim hrvatskim turističkim destinacijama – Istri, na otoku Krku i na jugu Dalmacije, s više od 20 hotela, kampova i vila na Jadranu, organiziraju „Dan razgovora za posao“ za svoje objekte na Korčuli i u Orebiću.

Svi oni koji su u potrazi za sezonskim poslom u Orebiću i na Korčuli dobrodošli su na „Dan razgovora za posao u Aminessu“ u petak 08. travnja ove godine u u Aminess Port9 Hotelu na Korčuli u dvorani Melion i u lobbiju Aminess Bellevue Hotela u Orebiću. Razgovori se održavaju od 10 do 18 sati.
Turistička kompanija Aminess u potrazi je za entuzijastičnim, vrijednim i komunikativnim zaposlenicima željnim rada i napretka za svoje hotele i objekte na Korčuli – Aminess Liburna Hotel, Aminess Korčula Heritage Hotel, Marko Polo Hotel by Aminess, Aminess Lume Hotel te za Amines Port9 Resort, i u Orebiću – Aminess Grand Azur Hotel, Aminess Bellevue Hotel, Orsan Hotel by Aminess te za Aminess Casa Bellevue i za Aminess Bellevue Village.
Aminess poziva sve zainteresirane za radna mjesta: voditelja odjela, kuhara, pizza majstora, konobara, barmena, recepcionara, sobarica, slastičara, animatora i radnika u hortikulturi i održavanju da se o poslu informiraju na „Danu razgovora za posao u Aminessu“.
Razni benefiti i sezonska nagrada u iznosu od 8.000,00 HRK
Aminess svim svojim zaposlenicima nudi stimulativna primanja, 8000 kuna sezonske nagrade, božićnicu, regres, dar u naravi u visini do 600,00 HRK, dar djetetu u iznosu od 600,00 HRK, redovitu isplatu jubilarne nagrade, jednokratnu pomoć za rođenje djeteta, tople obroke, smještaj, vrhunske edukacija sa chefovima poput Hrvoja Zirojevića i Davida Skoke te mogućnost trajnog zapošljavanja kao i ulaska u mjeru stalni sezonac. Otvorenost, izvrsnost i individualan pristup svakom gostu, zaposleniku i partneru učinili su Aminess jednom od najbrže rastućih kompanija u turizmu.

AMINESS HOTELI I KAMPOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)